Taletidspakker til SIP Trunk

Mobil 15T Mobil 30T Mobil 45T Mobil 60T Mobil 120T Mobil 250T Mobil 500T
Timer 15 30 45 60 120 250 500
Pris pr. md. kr. 359,- kr. 615,- kr. 819,- kr. 1059,- kr. 2050,- kr. 4050,- kr. 7500

Opkaldsafgift er indeholdt i ovenstående taletidspakker. Oprettelser træder i kraft per den 1. i måneden, eventuelle ændringer sker per den 1. i måneden. Forbrug ud over valgt pakke takseres efter normal prisliste.

Oprettelse pris per pakke: kr. 895,00.

Hos 1TEL kan vi tilbyde et særligt udviklet produkt: Taletidspakker.

 

Taletidspakker er et stærkt alternativ til anvendelse af en traditionel ”GSM Gateway”.

 

Taletidspakkerne lægges direkte på SIP trunken (fastnet kontoen) og er baseret på SIP-teknologien.

Der er en række fordele ved køb af ”Taletidspakker” i stedet for en traditionel ”GSM Gateway”, deriblandt:

  • Undgå dyrt køb af traditionel GSM Gateway. Undgå fysisk placering af ekstra Hardware.
  • Med Taletidspakker på kald, fra fastnet til mobil, har man mulighed for at udnytte de mange muligheder, der er på en SIP trunk(fast konto), bl.a. at kunne vise de numre ud som man ønsker.Bruger man en traditionel ”GSM Gateway” er man tvunget til at vise numrene på SIM-kortene i Gatewayen. (Med 1TEL løsningen kan jeres kunder naturligvis ikke se I ringer ud via en besparende løsning.)
  • Opnå højere samtalekvalitet og mere stabile forbindelser.
  • Taletidspakker sikrer altid den bedste pris på kald fra fastnet til mobil.

Priser helt ned til 25 øre pr. minut. 1TEL har naturligvis sekundafregning på dette produkt, som på alle øvrige 1TEL produkter, herudover spares opkaldsgebyret.

  • Har I 1TEL mobiler med firmakald (gratis tale mellem alle virksomhedens telefoner – fastnet & mobil) vil disse kald naturligvis ikke blive trukket fra tilkøbt Taletidspakker.
  • Taletidspakker lægges direkte på en normal SIP trunk (fastnet konto), hvor numre og SIP linjer(antal talekanaler) faktureres efter gældende dags priser.
  • Der kan kun tilkøbes en taletidspakke per SIP trunk (fastnet konto)

NYHED MAJ 2015

Vi tilbyder i samarbejde med 3CX fuld integration af virksomhedens Mobiltelefoner med vores SIM2SIP Connect løsning. Løsningen består i al sin enkelthed af, at Mobilabonnementet integreres som et Lokalnummer i 3CX, enten som medarbejderens normale lokalnummer eller som et ekstra lokalnummer.
Al trafik fra Mobiltelefonen går herefter gennem 3CX Telefonsystemet, og afregnes efter den billigere SIP taksering, fx 8 øre pr. minut til fastnet, og du drager ligeledes automatisk fordel af Taletidspakkerne når der laves opkald til mobil.
Alle priser er ex. moms.